Experi Senses

Laat de natuur je zintuigen aanraken…

Experi-Senses is ontwikkeld om het energetische aspect te benadrukken. De geaccepteerde wetenschap erkent dat het gebruik van etherische olie een positief effect heeft op lichaam, geest en het energetisch systeem. Om dit laatste aspect te benadrukken is Experi-Senses ontstaan. Experi-Senses bestaat uit 6 verschillende blends die allemaal zijn gemaakt van 100% natuurzuivere etherische oliën. Ze hebben allemaal op hun eigen manier een positief effect op het energetische systeem van de mens. Aan de hand van een Moodbook, exclusief voor Experi-Senses ontworpen, krijg je een indruk welk effect de verschillende blends hebben. De geuren worden daarnaast ondersteund met biologische thee en een combinatie van verschillende kristallen.Wat zijn de thema’s?

De Experi-Senses bestaat zoals gezegd uit de volgende 6 blends: Energizing, Warming, Balancing, Meditation, Silence en Purifying. Iedere geur is op zijn eigen wijze een unieke beleving en is speciaal voor Experi-Senses ontwikkeld. Iedere geur heeft zijn eigen kruidenthee die de geur complimenteert of qua ingrediënten overeenkomen. De kristallen zijn met zorg uitgekozen om de behandeling op een energetische wijze te ondersteunen. Samen met de etherische olie zal de behandeling je lichamelijk, emotioneel en spiritueel ondersteunen.

Hoe ziet een behandeling met Experi-Senses eruit?

Jij als klant krijgt de gelegenheid om vanuit het meegeleverde Moodbook een geschikte blend te kiezen, hiervoor krijg je een mail gestuurd. Je kunt de gekozen blend eventueel ruiken. Is de keuze gemaakt, dan ga ik een voetenbad maken met zout en enkel druppels olieblend. Daarna kun je even tot rust komen in het voetbad met een kopje kruidenthee die bij het gekozen thema past. Na het voetbad mag je plaatsnemen op de tafel voor een voetreflexbehandeling of massage. De bijpassende massage olie staat al warm klaar en de behandeling kan van start. Tijdens de behandeling gaan de bijbehorende kristallen op de tafel en de anderen in een karaf met water. Na de behandeling krijg je een glas water hiervan te drinken. Bij het verlaten van de praktijk krijg je nog een spray van de blend over het hoofd zodat de geurbeleving de hele dag blijft. Laat je meevoeren in de geur-, smaak- en energiebeleving en geniet van jouw moment!