Reiki

  Heb je last van spanningen, stress, overspannenheid of een burn-out?

Heb je behoefte aan een rustmoment voor jezelf?

Heb je lichamelijke (pijn)klachten, waar wel of geen oorzaak voor is gevonden?

Heb je slaapproblemen?

Ben je vaak vermoeid of emotioneel?

Wil je gewoon een keer ervaren wat Reiki voor jou kan betekenen?

Wat is Reiki?
Reiki is het Japanse woord voor universele (rei) levensenergie (ki). Reiki, ook wel kosmische energie genoemd, is overal om ons heen en in ons. Het is van essentieel belang voor alles wat leeft.
Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met deze universele levensenergie. Reiki is daarom ook geen speciale gave of een godsdienst! Reiki is een oeroude natuurlijke geneeswijze die iedereen bewust kan leren toepassen.
Onbewust gebruiken we vaak al Reiki. Kijk naar hoe impulsief wij met onze handen naar een pijnlijke plek grijpen of de hand er op houden. Ervaring leert ons, dat het vasthouden en koesteren van de pijnplek, de pijn doet afnemen.

Hoe werkt Reiki?
Ons immuunsysteem neemt de universele levensenergie op om er voor te kunnen zorgen dat we minder vatbaar worden voor ziektes en sneller genezen als we toch iets hebben opgelopen.
Deze energie opname kan door verschillende oorzaken verstoord of geblokkeerd raken, wat direct van invloed is op onze gezondheid.
We raken uit balans en krijgen lichamelijke klachten waarvoor al dan niet een oorzaak gevonden kan worden. Reiki zorgt er voor dat het vermogen om energie op te nemen weer hersteld wordt zodat ons immuunsysteem weer goed zijn werk kan doen. Het ruimt afvalstoffen op en zorgt er voor dat onze organen weer beter kunnen functioneren.
Als er psychische klachten zijn, kan Reiki zorgen voor meer innerlijke rust een kracht. Op deze manier ondersteunt Reiki het zelf genezend vermogen van lichaam en geest, waardoor klachten of ziekten gedeeltelijk of geheel kunnen verdwijnen.