“Wie ben ik”

 

Ik ben Alinda van Beveren, getrouwd en moeder van twee dochters. Sinds maart 2015 weer woonachtig in Zierikzee, waar ik aan huis mijn eigen praktijk Ontspan Us! gestart ben.

Na 5 jaar bij de Boots Apotheek te hebben gewerkt en daarna korte tijd bij de DA in Zierikzee , werk ik sinds juli 2019 volledig thuis. Op verschillende manieren met gezondheid en de mens bezig zijn, vind ik zeer interessant.

Toen mijn dochter op twaalfjarige leeftijd last kreeg van lichamelijke klachten ben ik op advies een cursus fybromassage gaan volgen. Deze cursus deed ik om mijn dochter haar pijn te kunnen verlichten en te zorgen dat ze beter kon slapen.

Daarna volgde ik een opleiding voetreflexzonetherapie om nog meer voor haar te kunnen betekenen. Tijdens de opleiding heb ik ook zelf massages mogen ontvangen. Ik was zo onder de indruk van wat een massage voor invloed heeft op het lichaam en de psyche, dat ik er meer over wilde weten. Vanaf dat moment wist ik dat ik hier meer mee wilde doen.

Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk waar u heerlijk kunt ontspannen. Mijn streven is dat de tijd die u bij me doorbrengt voor u is en niemand anders. Mijn doel is op een kleinschalige, persoonlijke manier u de ruimte te geven de boel even de boel te laten. Zo kunt u het voordeel van massage op lichaam en geest optimaal ervaren.

Ik vind het belangrijk om mezelf te verbeteren, daarom ben ik nog steeds bezig met het volgen van nieuwe cursussen en opleidingen om mijn kennis uit te breiden en op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten.

Mocht je na het bezoeken van mijn website vragen hebben, neem dan gerust contact met me op.

Ik hoop je snel te mogen begroeten in mijn praktijk.

Met warme groet,
Alinda